Σχετικά με εμάς

Η ιστορία του φροντιστηρίου

Η ιστορική πορεία των φροντιστηρίων Πιερρακέα μέχρι σήμερα και η ομάδα των καθηγητών.

Τα πρώτα χρόνια.

Τα φροντιστήρια Β. Πιερρακέα ιδρύθηκαν το 1985 στο Κερατσίνι από τον μαθηματικό Βασίλη Πιερρακέα, ο οποίος είχε τότε ήδη 12 χρόνια εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για πανελλήνιες εξετάσεις. ​Από την αρχή της λειτουργίας μας δείξαμε ότι δεν είμαστε άλλο ένα "λυσσάρι" για το μαθητή. Δουλεύοντας με κέφι και ενθουσιασμό, γρήγορα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των μαθητών και των οικογενειών τους και εξελιχθήκαμε στο φροντιστήριο αναφοράς της περιοχής.

Η καθιέρωση.

Μέχρι το 1993 είχε δημιουργηθεί ο βασικός κορμός των συνεργατών. Η μακροχρόνια συνεργασία με έμπειρους και δοκιμασμένους ​​​συνεργάτες βρίσκεται στον πυρήνα της εκπαιδευτικής μας πρότασης. Έτσι, τη χρονιά αυτή επεκταθήκαμε δημιουργώντας παράρτημα στα όρια της περιοχής με τον Πειραιά, με την ίδια φιλοσοφία και επιτυχία του πρώτου φροντιστηρίου. ​Στα χρόνια της παρουσίας μας στο Κερατσίνι αποδείξαμε την ικανότητά μας να σταθούμε δίπλα στον μαθητή-υποφήφιο. Η πλειοφηφία των νέων επιστημόνων της περιοχής υπήρξαν μαθητές μας.

Στον Γέρακα.

Το 2006 δημιουργήθηκε το τρίτο παράρτημα στον Γέρακα, σε μια περιοχή κοντά στον τόπο κατοικίας των βασικών συνεργατών. Παράλληλα αποφασίστηκε η σταδιακή επικέντρωση αποκλειστικά στο φροντιστήριο αυτό. Το επέβαλε ο βασικός άξονας της εκπαιδευτικής μας πρότασης​, η προσφορά ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, από το ίδιο επιτελείο των μακροχρόνια δοκιμασμένων συνεργατών. ​Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό των πρώτων χρόνων, αλλά με την κερδισμένη πείρα τριών δεκαετιών, εισάγουμε νέες τεχνολογίες και προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό μας πλάνο, όσο και όπου χρειάζεται, στο ισχύον εκπαιδευτικό σύστημα.

Οι καθηγητές μας

Είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και δοκιμασμένοι στην τάξη. Οι περισσότεροι είναι μαζί μας πάνω από 10 έτη και μερικοί από τα λυκειακά τους χρόνια, αφού υπήρξαν μαθητές μας! Οι καθηγητές μας δεν είναι απλά εργαζόμενοι σε μια επιχείρηση. Έχουν αποκτήσει την φιλοσοφία και ενταχθεί στο σύστημα λειτουργίας του φροντιστηρίου και αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες.

ΠΙΕΡΡΑΚΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ​​

Μαθηματικός
40 χρόνια εκπαιδευτικός

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ​​

Φυσικός
27 χρόνια συνεργάτης

ΛΕΦΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ​​

Φιλόλογος
15 χρόνια συνεργάτης

ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Φυσικός
20 χρόνια συνεργάτης

ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΟΥ ΡΕΝΑ

Φιλόλογος
11 χρόνια συνεργάτης

ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΟΥΛΑ

Φιλόλογος
8 χρόνια συνεργάτης

ΧΑΝΤΖΗΑΝΤΩΝΗ ΓΙΩΤΑ​

Μαθηματικός Master στα Θεωρητικά Μαθηματικά
2 χρόνια συνεργάτης

ΣΚΕΜΠΕΤΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Χημικός
16 χρόνια συνεργάτης